17 oktober 2006

vuile narcist

Ik ben bij momenten een beetje beschaamd: ik moet -wellicht als enigste van de wereld- lachen met mijn eigen teksten. Soms tikken mijn vingers zo de juiste woorden, juister dan ik ze zelf ooit zou kunnen bedenken. En dan heb ik de hele nacht plezier.

7 opmerkingen:

  1. Wel, als je doet alsof je slaapt tegen dat je vrouw naar bed komt, dan moet je toch met iets plezier hebben 's nachts?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. da's waar maxentia! Je gunt het me dus.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Op die wijze is het heerlijk vingeren voor het slapen gaan.

    Mijn schrijfsels daarentegen zetten me van weeromstuit meermaals te kakken. Compleet met de billen bloot. Een beetje consentieus in wat kan en niet kan en ik was er nooit aan begonnen.

    En toch doe ik hét steeds weer. Vanitas vanitatum et omnia vanitas

    BeantwoordenVerwijderen
  4. is dat niet waarover het uiteindelijk gaat bij bloggen ... ervoor zorgen dat je er in de eerste plaats zelf heel veel deugd en plezier aan hebt?

    BeantwoordenVerwijderen
  5. vind ik ook Bart, al kost me dat soms een stamp tegen mijn gat :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. ijdelheid der ijdelheden... haar naam is vrouw... toch niet "muggenbeet"!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik ken dat gevoel !
    Blijf maar genieten van je eigenste zelve, het weze je gegund !

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.