22 oktober 2006

erotische toer

Net nu ik -om een welbepaalde reden- een beetje de softerotische toer op ga met deze blog, blijken plotseling een aantal collega's en familieleden Muggenbeet ontdekt te hebben. Ook mijn vrouw heeft me ineens bij haar favorieten gezet. Dat moet zo'n 20 jaar geleden zijn. Voor zover ik haar appreciatie kan inschatten, kan ik niet met zekerheid zeggen dat ze van mijn wilde avonturen erg opgewonden raakt. Kan ik er aan doen dat de vrouw des huizes zelve nooit in mijn straffe belevenissen voorkomt?

6 opmerkingen:

  1. muggenbeet geniet er van om ons op het verkeerde been te zetten... maar nu zou ik toch wel eens echt willen weten waar fictie over gaat in non-fictie?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. als ik positief rapporteer over zuid-Limburg dan is het duidelijk fictie.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. en zuid-Limburg is nog wel zo geliefd om de zachte mentaliteit, het afwisselende landschap en de lekkere vlaaien...

    BeantwoordenVerwijderen
  4. wordt het dan eens niet tijd dat we daar iets van gaan merken?

    BeantwoordenVerwijderen
  5. grmpf... had je dat dan nog niet gemerkt???

    BeantwoordenVerwijderen
  6. @heidi: ik heb al de vlaaien tot op heden zelf kunnen kopen.

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.