18 oktober 2006

jonge helden



De Knack van vandaag is ook te koop met de cd Raymond en zijn Jonge Helden. De CD bevat 10 verrassende bewerkingen van liedjes van Raymond door voor mij onbekende groepjes. Maar de cd valt reuzegoed mee. Een geapprecieerd initiatief van Poppunt vzw.

7 opmerkingen:

  1. Geleidelijk aan krijgen we toch een duidelijker beeld van wat muggenbeet zoal leest: s'morgens "De Morgen", overdag www.heidischoefs.be/blog, en de resterende tijd zit hij met zijn neus in "Glam&Gossip van het nieuwsblad" en ook het mij onbekende blad de HUSTLER... (zie blog history)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. het klopt voor een klein stukje, nooit alles geloven wat je ergens leest.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Overdag doet Muggenbeet wel meer met zijn neus, hij staat immers steeds met de neus vooraan. Hij kijkt ook verder dan zijn neus lang is, maar doet alsof zijn neus bloedt als ie ergens zijn neus voor ophaalt. Hij heeft nochtans een neus als een hond als hij in de neus heeft gekregen dat men hem iets door de neus wil boren. Hij durft dan van zijn neus maken, dreigt even met de neus in de wind te lopen maar zoals in elk sprookje valt hij uiteindelijk steeds weer met zijn neus in de boter. Zijn neus krult dan, net alsof hij iemand met de neus kan aanwijzen. Maar hij zal dit nooit bij zijn neus langs zeggen en zo heeft hij je bij zijn neus. Dit even tussen neus en lippen door.

    In de overige zaken waarvoor hij beroep doet op zijn neus, wens ik alsnog niet te neuzen.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Sommige mensen zwammen over hun neus, anderen over zwammen. Sommigen schrijven dat gezwam op om anderen de kans te geven daarin te neuzen. Als die anderen hun neus maar niet tussen het heen en weer gezwam gaan steken...

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ja, m'n neus, dit amechtig gezwam is het neusje van de zalm!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Erg verleidelijk voorstel, maar weet: wie bij me het onderste uit de kan wil hebben, krijgt het lid op de neus...

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.