11 oktober 2006

muggenbeets genen 2

vader en dochter 3

8 opmerkingen:

  1. ik stel me wel één vraag steeds opnieuw bij deze foto's... waar haalt hij in hemelsnaam nu zo een mooie dochters vandaan???

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Als ik je vertel waar mijn deel precies vandaan komt, ga je me weer een viezerik noemen .

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Voeg maar een onomstotelijk Q.E.D. bij de foto’s van Muggenbeet en zijn fiere dochters.

    Veel complexer ligt mij de correlatie tussen Muggenbeet en, jawel, Heidi. Want iedereen die even tussen de regels durft te lezen, mag tussen beide protagonisten van deze blog een flinke heraanzet van opborrelende amoureuze nattigheid vermoeden. Is het weer van het onschuldige kalf, of ditmaal volgens de filosofische Plato of gewoon een lustig alledaags niemendalletje van let’s spend eindelijk eens the night together?

    Muggenbeet?

    BeantwoordenVerwijderen
  4. beste,

    ik zal één dezer een eerlijk antwoord geven, geef me wat tijd, ik heb ergens nog een artikel uit de krant van 1982 (denk ik) liggen waarin staat wat er precies is gebeurd. Dan heb je een objectieve bron die zich baseert op het officiele politieverslag (toen nog rijkswacht). Ik zoek het artikel op.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. je gaat toch dat schandaal niet weer opengooien??? denk toch aan je reputatie!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. ik kan niet anders, mijn lezers hebben recht om te weten wat er toen gebeurd is. Zweet je trouwens vandaag nog? Indien neen, misschien wel na het krantenartikel.:-)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik leg vol voorpret de zakdoekjes klaar en begin alvast te nagelbijten.

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.