8 oktober 2006

hoogtepunt

Opgestaan zonder enig verplicht tijd- en takenschema. Een hete verse senseo voor mezelf klaargemaakt. Zonder melk deze keer en een snuifje kristalsuiker. Met de rug tegen de leuning, de benen languit in de zetel. Fabrizio, Michel en Stéphane van Aka Moon strelen mijn oren met hun sublieme 'Guitars'. Bloggen, wegdromen en de kinderen zien tekenen en knutselen. Dat heet dan gelukkig zijn.

5 opmerkingen:

  1. hopenlijk worden je dag-dromen niet zo verstoord als die van de nacht... door meervallen enzo.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die meervallen zijn ondertussen verdwenen. Intussen droom ik vooral van de 'zwarte weduwe'-spinnen, waarvan -zoals je weet- het grotere vrouwtje na de paring het mannetje doodt en leeg zuigt. Ik kom gelukkig zelf niet meer in het verhaal voor. Romulus en Remus daarentegen wel.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Remus... interessant... il figlio di putana... maar hoe staat hij of zijn nageslacht in verband met die zwarte weduwe? zijn dit de dromen die het geluksgevoel bevorderen op een zonnige zondagochtend, terwijl de kinderen in alle onschuld aan het spelen zijn?

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. in mijn dromen worden Romulus en Remus helemaal leeggezogen door de zwarte weduwe maar ze lijken het fijn te vinden.

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.