28 oktober 2006

cynische duim


zelfportret, wetende dat ik deze korte vakantie de parket moet schuren en oliën.

5 opmerkingen:

  1. zijn dat ook teken-en/ingen van de midlifedinges?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @liesje: neen, zo erg als jou heb ik het niet zitten. Morgen mijn verjaardag he... niet vergeten!
    @heidi: kristien vraagt het al jaren om de parket te doen, nu heeft ze zelf de machines gereserveerd in een verhuurcentrum, nu moet het er wel van komen....en de zwemvijver moet ook nog uitgegraven worden. Mannen zijn gedoemd om te wroeten. Ben jij ook zo'n dominant vrouwtje?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. er zijn van die mannen die zich voor doen als "onhandig", die mannen wordt natuurlijk niks gevraagd... misschien wat meer je vrouwlijke kantjes uitspelen, dan ben je minder de klos...

    BeantwoordenVerwijderen
  4. ludo denkt altijd dat ik hem opjaag, maar hij heeft het op dat vlak (en natuurlijk ook op andere vlakken) echt getroffen met mij (volgens heel veel mensen).
    wie kan er anders nog uuuuuren op zijn blog zitten?

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.