23 oktober 2006

50 jaar Hongaarse revolutie


23 oktober 1956. 50 jaar Hongaarse revolutie.

11 opmerkingen:

  1. Ik verouder zienderogen, hoog tijd dat ik op pensioen ga, ben er ondertussen ook weeral 62. Dat begint te tellen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. bedankt voor je terechtwijzing, ik ben nog steeds in de war vandaar die vergissing van zowat 10 jaar. Merci, t'is ondertussen aangepast.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dank je Muggenbeet: ik voel me weer een jong veulen. Ik moet die française zo op de lange duur nog gaan geloven, die lulde ook constant van: "Quel Fury"!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hier in St-Petersburg geen spoor van het communisme te bespeuren. Zelfs ongelooflijk veel Amerikaanse toeristen en gisteren een Vlaamse zakenman die tov. 3 maffia-achtige russen luidkeels zijn bedrijf aan het prijzen was.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. muggenbeet... was jij daar ook...???

    BeantwoordenVerwijderen
  6. the hand of an artist!!! revolutionair!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. @heidi: dat klopt, ook daar was ik maar ook haar (de hongaarse revolutie) heb ik intact gelaten. Er is NIKS gebeurd tussen ons.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Insiders hebben me verraden dat Muggenbeet soms bijzonder inventief vertrouwelijke informatie laat doorsijpelen naar zijn vele bloglezers. Zo zou hij, ook om zijn trouwe schare vrouwelijke fans te behagen, regulier deze schoonheden subtiel laten figureren in de gepubliceerde foto’s.
    Mag ik dan nu zo onbeleefd zijn de vraag te stellen die ieder op de lippen brandt: die onverschrokken vrouw op deze beklijvende zwartwit foto, is dat nu heidi?

    BeantwoordenVerwijderen
  9. dat heb je goed gezien!Als prijs krijg je nu een zuidlimburgse vlaai.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. @vliesje: 'the hand' was hierbij een eerder bijkomstig instrument.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. '56 was mijn topjaar: vitaal, strijdlustig, goed in het vlees, dolblij met mijn hoofddoekje, en pas nieuwe tanden...
    Dank je om mij eindelijk te ontmaskeren!!!

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.