11 oktober 2006

vriendelijk, o zo vriendelijk

Ik ga me van vandaag af profileren als de meest vriendelijke blogger van Vlaanderen. De meest overbodige is me iets te 'schraal'. Daarom:
Goeiemorgen allemaal, goeiendag allemaal, nog een heel prettige dag, moge u de leukste dag van je leven iedere dag opnieuw beleven, en nog een heel dikke kus er bovenop.

Neen, dit ligt me precies toch niet. Iets anders zoeken dan maar.

4 opmerkingen:

  1. wel ik moet zeggen, ondanks je blogstijl, vind ik je toch wel heel erg lief hoor! Misschien is het toch wel iets voor jou...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. zoek maar iets anders! Maar de kus mag blijven!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. @huigje: ik zoek ondertussen
    @heidi: dit is het tweede mooiste wat je ooit tegen mij gezegd hebt. Mooiste blijft toch 'blijf van me af hete bok en kruip terug in je eigen tent of ik roep Little Joe en Hoss.'

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik vond ook dat het best wel aardig overkwam, dus voor mij niet gelaten.

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.