5 oktober 2006

help

Omdat er binnenkort een klein waterkansje bestaat dat er een interessante ontmoeting gaat plaatsvinden, ben ik dringend op zoek naar:

- een trukske om een ietwat uitgedeind buikje te camoufleren,
- een vierdimensionale bril om gedachten te lezen,
- een pizzasnijder,
- een sanseveria met scherpe puntjes om hem/haar te verblijden,
- twintig dozen slaapmiddelen om pottenkijkers even naar dromenland te voeren
en een knop om mij weg te toveren voor wanneer ik me weeral compleet belachelijk maak (zoals ik dagelijks doe met deze blog). Ik ben te bereiken op mijn GSM.

8 opmerkingen:

  1. please, stop met bloggen en schrijf een boek.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. amai... een vreemde ontmoeting zou ik zeggen. Ze houdt van sanseveria's en heeft iets in haar hoofd dat gelezen kan worden...hmmm

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wie spreekt er over 'ze'? Heb jij inside-informatie? FBI? Staatsveiligheid? Ik dacht dat jij op de boerderij werkte? Als ik de vrouwentongen niet kwijtgeraak, mail ik ze wel door naar jou!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. @mieke: het boek dat ik eventueel had willen schrijven, bestaat al. Het gaat toevallig over jou, sletje.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. De pizzasnijder vind ik nogal mysterieus... Ik geloof niet dat het te maken heeft met het snijden van pizza, die verklaring is te simpel...

    BeantwoordenVerwijderen
  6. @alcyon: het is ofwel een pizzasnijder ofwel een lasapparaat maar vermits er waarschijnlijk geen 380 volt aanwezig is, lijkt me een pizzasnijder het meest handigste.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. mijn conclusie was simpel: "ik kan me als vrouw niet voorstellen dat een man zich druk maakt over de omvang van zijn buikje tegenover een andere man!"

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.