Muggenbeet

WELKOM OP MUGGENBEET

Muggenbeet is de blog van Looienaar Ludo Rutten (°Geel). Begonnen in 2004 en verdwenen op 18 juli 2022 om op Facebook onder meer de fietsende reporter 'Vlo Schreivers' te ontwikkelen. Mogelijks wordt de draad hier binnenkort terug opgenomen. Intussen kan je mijn 'avonturen' volgen op facebook.

Ludo is gehuwd met Kristien Testelmans (°Koersel). Er lopen hier 4 nakomelingen rond: Loes, Jo, Sara en Heleen. Professioneel was ik leerlingenbegeleider maar sinds 1 februari 2023 ben ik op pensioen. Ik ben een Latijn-Griek met een diploma van maatschappelijk werker (HIK) en de lerarenopleiding. Het meeste heb ik geleerd bij de jeugdbeweging en Beter Leefmilieu Tessenderlo vzw. 

Op de gehele inhoud van de blog geldt een copyright

Zoek je een bepaald artikel of onderwerp? Geef een trefwoord in bij 'zoeken' rechtsboven. Je krijgt dan alle artikels te zien waarin je trefwoord voorkomt.

Op Muggenbeet staat geen (irritante) reclame, duiken er geen pop-ups op en worden er door mij geen persoonlijke data bijgehouden. Blogger, waarop mijn blog draait, houdt wel wat statistieken bij. Blogger behoort tot de Google-familie. Google doet iets met coockies -bij een eerste bezoek aan de blog melden ze dit- maar dit gebeurt buiten mijn wil. Ik verdien niks met Muggenbeet maar dat had je al begrepen.

Vragen of opmerkingen? Je kan me e-mailen: muggenbeet@gmail.com. Wie graag een foto of tekst gebruikt, kan dat vragen via dit e-mailadres. 

Op dit moment ben ik niet meer actief op instagram en twitter. 

Onze ecologische siertuin kan bezocht worden. Wij wonen in Tessenderlo, niet ver van Toegangspoort Gerhagen (Averbode Bos & Heide). Af en toe wordt de tuin opengesteld in het kader van het ecotuinenweekend van VELT vzw. In 2023 (eerste weekend juni) deden we opnieuw mee en ook in 2024 is dit normaal het geval. 

Interactie wordt erg gewaardeerd. Dit maakt bloggen pas echt plezant. 
Reageren op deze blog is gemakkelijk. Je klikt op 'een reactie posten' of 'x reacties', vervolgens verschijnt er een reactieluik dat je invult. Als je geen Google-account hebt, vink dan ook 'ik ben geen robot' aan. Je reactie verschijnt op mijn blog zodra je op 'publiceren' hebt gedrukt. De 20 laatste reacties worden extra belicht.


Onze veldkapel gezien van de waterleliepoel


Met vriendelijke groeten en veel leesplezier.

Ludo RuttenReacties

jo zei…
Beste Ludo, ik ben geboeid door jou zienswijze over ons historisch patrimonium /natuur en omgeving.
Ik had een specifieke vraag over de in Mol gewoonde Jacob Smits, de etser.
Hoe kan ik je even persoonlijk daarover spreken?

jo
jozef.ampe@gmail.com
Karolien zei…
Ik vind jouw veldkapel echt prachtig!
Ik ben zelf ook een classica van opleiding, met een passie voor natuur en ecologisch tuinieren.
Muggenbeet zei…
dank je wel Karolien, moest je ook een blog hebben, laat het zeker weten.