Contact/Copyright

WELKOM OP MUGGENBEET

Muggenbeet is de blog van Looienaar Ludo Rutten (°Geel). Begonnen in 2004 en intussen al 15 jaar vertoevend in blogosfeer.

Ludo is gehuwd met Kristien Testelmans (°Koersel). Er lopen hier 4 nakomelingen rond: Loes, Jo, Sara en Heleen. Professioneel ben ik thans leerlingenbegeleider.

Op de gehele inhoud van de blog geldt een copyright. 

Op Muggenbeet staat geen (irritante) reclame, duiken er geen pop-ups op en worden er door mij geen persoonlijke data bijgehouden. Blogger, waarop mijn blog draait, houdt wel wat statistieken bij. Blogger behoort tot de Google-familie. Google doet iets met coockies -bij een eerste bezoek aan de blog melden ze dit- maar dit gebeurt buiten mijn wil.

Vragen of opmerkingen? Je kan me e-mailen: muggenbeet@gmail.com. Wie graag een foto of tekst gebruikt, kan dat vragen via dit e-mailadres. 

Op dit moment ben ik niet meer actief op instagram, twitter en facebook. 

Onze ecologische siertuin kan bezocht worden. Wij wonen in Tessenderlo, niet ver van Toegangspoort Gerhagen (Averbode Bos & Heide). Af en toe wordt de tuin opengesteld in het kader van het ecotuinenweekend van VELT vzw. Het eerste weekend van juni 2020 zijn we er terug bij... als de coronamaatregelen dit toelaten. Je bent welkom. 

Interactie wordt erg gewaardeerd. Dit maakt bloggen pas echt plezant. 
Onze veldkapel gezien van de waterleliepoel


Met vriendelijke groeten en veel leesplezier.

Ludo RuttenReacties