30 oktober 2006

vierenveertigsteverjaardag

11 opmerkingen:

  1. Gelukkige verjaardag!!!!

    Moge op deze dag op zijn minst één van je fantasieën werkelijkheid worden :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. bedankt Goya. Wat de fantasie betreft: daar gaat mijn vrouw niet zo gelukkig mee zijn :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Gelukkige verjaardag! Allez, ge zijt weer deelbaar door elf!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. bedankt Alcyon, ja het zijn al vier voetbalploegen. :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. gefeliciflapstaart, gefeliciteerd, gelukkige verjaardag, nog vele jaren, nog vele fantasiëen, nog vele "elven" er bij, nog veel parketten om te schuren, nog vele zwemvijvers om uit te graven, nog veel foto's om te "bewerken", nog veel muziek, nog veel liefde, nog veel "midlifefun", nog veel zoet/zuur vlees om te bijten in je "muggenbetenblogwereld" en als laatste wens ik je alle moois dat je jezelf wenst!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Een welgemeende gelukwens en gelieve het nodige te ondernemen om het getal in 2050 te verdubbelen.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. @smilingcobra en heidi: mercikes. Bedankt ook om zo gek te blijven mijn blog te bezoeken. Je weet dat het wederzijds is.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Het heeft me zweet en tranen gekost. Een hele dag gekweld gevanzwamd naar de mysterieuze code die de hiëroglief *********** zou ontcijferen. Uiteindelijk slechts bij de verlossende vaststelling dat vandaag ook Grace Slick jarig is, rolde de hemeltergende oplossing als een wit konijn uit de mouw: WhiteRabbit. Vanaf dan was het maar een kleine hersenkronkel naar de geestesrijke boodschap van deze onvergetelijke song: “Feed your head!”
    En hoe kan dat beter dan eens lekker maf uit de blues te gaan. Ziehier dus mijn laat verjaardagscadeau: op vrijdag 24 november pik ik je aan huis op voor een denderend bluesy tribute to Lester Butler in de Borderline te Diest. Nothing gonna stop us now!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Mooi aanbod, wel ook een quiz dan. Ragel het met je in Mol. groeten.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Geproficiateerd !
    En.....hoe zat het nu met de cadeautjes ?

    BeantwoordenVerwijderen
  11. mercikes els. De cadeautjes-evaluatie is voor 1/11. De ideale dag.

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.