5 oktober 2006

helpen uit medelij

Binnen enkele weken gaat de Vriendenkring van mijn werk mij ten tonele voeren als schacht. Vernedering, plagen, uitlachen, pek, veren en wie wat nog allemaal zullen mijn deel zijn. In het kader van deze studentikoze zuippartij met het gebruikelijk schilletje cultuur, wordt momenteel viavia uitgeplozen of er sinds mijn geboorte iets te noteren valt dat het vermelden waard is. Via een andere viavia blijkt dat ze mijn adoratie voor de muziek van Zappa reeds opgeschreven hebben. Ook hebben ze ontdekt dat ik ooit 'in de politiek' heb gezeten. Moeilijk was dat niet, wat googlen of altavistaën volstaat. Zelfs baby Holmes zou het bespeurd hebben.

Eigenlijk weten ze nog niks en tot de kern van de zaak (zoals de grote momenten in mijn leven) zullen ze nooit doordringen. Alle psychologen, psychiaters en dokters die dit ooit probeerden, hebben zich verhangen of stierven een verdachte dood. Zelfs mijn broers en zussen lopen met een grote boog om me heen, vooral als ik pizza met look heb gegeten of snoekbaars uit Val-Meer.

Om mijn cosinusiale en tangensiële collega's van de Vriendenkring wat te helpen -uit pure medelij- wil ik graag wat oriënterende trefwoorden deponeren op mijn blog. Wie sudoku's kan oplossen, veel misdaadromans heeft gelezen en enig licht ziet in cryptogrammen kan hiermee een tipje van de sluier over mijn ongewoon spannend leven oplichten. Ook een ondergaan rectaal onderzoek zonder verdoving kan soelaas bieden.

Voor mijn schattige collega's, ook omdat het vandaag de werelddag van de leraar was, hier de tips:

Omaha Beach, slachtafval, handboek voor zelfmoordenaars, extreme bondage, de heilige communie, 19301206, de Wachttoren, doornappel en heksenbezem. Ik vergat nog Allways.

Dit zou, mits enige moeite in niet bezopen toestand, een zevenmijlsstap in de queeste moeten betekenen. Succes.

2 opmerkingen:

  1. volgens mij moet je van één of andere duistere orde geweest zijn om hier enigzins hoogte van te krijgen...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. bedoel je de fanclub van Mike Oldfield?

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.