13 oktober 2006

djeezus

Vrouwen die zichzelf bewust als onaantrekkelijk en plakkerig afschilderen op het net, is dat niet tegennatuurlijk, atypisch voor vrouwen? Misschien toch eerst eens douchen vooraleer te bloggen? Of zie ik het (weeral) verkeerd?

4 opmerkingen:

  1. "de atypische vrouw"... misschien de moeite om eens wat dieper te graven naar de diepgang van dit fenomeen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik wil wel diep graven maar waar moet je beginnen te graven bij een vrouw? Welke plaats adviseer je mij?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. een ieder die dat echt wil krijgt die inspiratie bij het ter hand nemen van spade... eerder niet... dus eerst je spade zoeken... en dan nog een specifieke want het gaat om de "atypische vrouw".

    BeantwoordenVerwijderen
  4. het lijkt me een hopeloze en erg gevaarlijke opdracht. Een vrouw kan lachen maar je tegelijk haten, kan lief zijn terwijl ze je wil openkrabben, ontvangt je met open armen maar geeft je een kniestoot, laaft uw dorst maar schenkt arsenicum, steunt terwijl ze vernielt, vindt je grappig én ziekelijk, ... geboren uit de rib van de man maar in niets nog te vegelijken met de man. Een roofdier.

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.