4 oktober 2006

nog vrouwengeweld

Een bejaarde Maleisische hartpatiënt is gestikt nadat zijn vrouw, die bijna twee keer zo zwaar als hem was, hem uit bed wilde helpen. De vrouw gleed uit en viel op haar echtgenoot.

Het paar stond op het punt te verhuizen naar een bejaardentehuis toen het ongeluk gebeurde. Fatimah Ramasamy Abdullah (60) wilde haar echtgenoot dinsdagochtend uit bed helpen, verloor haar evenwicht en sleurde de man mee in haar val.
Helaas kwam de 90 kilo wegende vrouw bovenop haar 50 kilo wegende echtgenoot terecht. De 66-jarige Syed Dawood Syed Ahmad is bezweken onder het gewicht van zijn echtgenote, die bovendien zelf diabetes had en daardoor een been kwijt was.

Buren vonden het paar bewusteloos en verwittigden de hulpdiensten. 'Ik heb geprobeerd de vrouw op te tillen en zag dat ze nog in leven was, maar haar man was overleden,' aldus een buurman."

Gedeeld leed is halve smart.

1 opmerking:

  1. tjsonge! toch een leuke buurt waar jij woont? Welke getto is dat eigenlijk?

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.