22 januari 2024

Tot volgend jaar

 


We zijn er altijd laat mee. Na de jaarlijkse gezinsfoto wordt de kerstboom afgebroken. De boom wordt zoveel als kan verhakseld en de bollen/kabouters/broccoli/komkommers e.d. worden weer netjes opgeborgen. De naalden die bij het buitensleuren van de boom op de grond vallen, worden met de aftrekker bijeengeveegd en met een vuilblik in de tuin gekieperd. Dan volgt nog een rondje stofzuigen. De lichtjes buiten, die moeten nog worden gedemonteerd. Heel wat LED-lampjes lichten niet meer op, hopelijk kan ik ze herstellen.

We hadden dit jaar een schone boom. Zeer mooi gevormd en goed vol. Een dikke anderhalve maand heeft onze Nordmannspar voor een gezellige sfeer gezorgd en dat met opvallend weinig naaldverlies. Zonder boom voelt de living kaal aan en moeten we zelf weer voor de sfeer zorgen. Dat gaat wel lukken.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.