9 januari 2024

Binnengluurders


Ja, ik weet het wel. Er was een tijd dat mensen me Jezus noemden, en samen met vrienden actievoerders heb ik onze streek Verlost van heel wat vies en kwaads gelijk kwik, cadmium, arseen en radium 226 en door heel wat anti-ecologisten ben ik ooit publiekelijk aan het Kruis genageld maar.... dat betekent niet dat ons huis een kerststalletje is waar naar binnen gegluurd en gegaapt dient te worden.

Klaarblijkelijk is dat sommige mensen hun hobby. Wel, om die voyeuristische curieuzeneuzen wat te treiteren heb ik gisteren een nieuwe eco-constructie in de voortuin (foto) geplant: drie dikke boomstammen met middenin een Photinia. In een ander kijkgat plantte ik een volwassen struik met veel takken.
Voorheen hadden we 'van voor' een hoge haag maar voor de veiligheid van de fietsers (tegenwoordig gaan die rap) werd die gekortwiekt waardoor we figuurlijk wat bloter kwamen te zitten.

Groene ingreep voor wat meer privacy.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.