18 januari 2024

Deugddoende witte wandeling

Een mooie winterwandeling gedaan met de jongste dochter en Remi richting Boshuis. Een mooie brok landschap van Tessenderlo, met wijdse uitzichten en sfeervolle dreven. De smartphone van de dochter telde zo'n 8,2 km maar het was zo voorbij. Dat is een teken dat het interessant en plezant was. Zeker weten, vandaag was het té mooi om op mijn luie gat te blijven zitten.

Dat alles vlakbij de deur. Gewoon de straat oversteken en we hebben natuur tot in Averbode. Helaas.... heeft Tessenderlo ook zijn minder fraaie hoeken en kanten.


2 opmerkingen:

  1. Prachtige natuur en excellent weer om te wandelen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De gure, ijskoude ind was er niet meer, dat maakte het idd. 'excellent' om te wandelen. Een goede warme muts en handschoenen kon je wel nog gebruiken.

      Verwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.