23 januari 2024

Faits divers

De zoon verjaart vandaag. Een moment om wat faits divers op een rijtje te zetten: Kristien verjaart op Independence Day in Amerika, de eerste geborene verjaart op dezelfde dag als de Ramp van Tessenderlo (ontploffing op Tessenderlo Chemie), de zoon verjaart op dezelfde dag als de collegebrand in Heusden, de derde verjaart op sinterklaas, de vierde werd 12 jaar op 12/12/12 en mijn verjaardag valt op dezelfde dag als toen in Denderwindeke in 1990 op een boerderij varkenspest werd ontdekt. Toch een speciale familie niet?

Kristien en ik op de ijskoude Klimaatmars in Brussel.

Misschien toch ook een meer wetenschappelijke aanvulling: we hebben alle 6 bloedgroep AB, drie + en drie negatief (heel zeldzaam). De 3 negatieven worden regelmatig gevraagd/gesmeekt om bloed te komen geven.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.