6 januari 2024

lege zak

16 kg vogelvoer is er al naar binnengespeeld. De eerste zak is daarmee volledig leeg. De tweede helft van onze voorraad is intussen al aangesneden. De stevige lege zak, die kan nog van pas komen de komende dagen want er wordt vrieskou voorspeld. De pas aangeplante Camellia kan dan wel een winterfrakske gebruiken.

Dat soort plastic zakken gebruik ik ook als ik op mijn knieën wil werken. Ge blijft droog en proper. Monty Don, de Engelse tuingoeroe (BBC), heeft er eens een hele stapel van gebruikt om een kuil te bekleden. Hij prikte er wat gaten in, vulde de kuil met zand en hij had een "swamp zone" (moeraszone). Wie planten vervoert in zijn koffer, kan er ook in geen tijd een beschermdoek van maken. Mogelijkheden te over.

De lege herbruikbare zak.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.