20 januari 2024

dode vos

 


De dochters die op de wandel zijn, vonden zonet hier in de buurt deze dode vos. Wat een zonde! Hoogstwaarschijnlijk aangereden door een auto. "Hoogswaarschijnlijk", want hij ligt wel heel erg netjes juist naast het fietspad. De oudste dochter heeft de lokale politie opgebeld. Hier worden kadavers op en langs de weg door de gemeente opgehaald. Ik heb de vondst ook ingegeven bij waarnemingen.be . Jammer genoeg heb ik 'dood' moeten aanvinken. Zo'n pracht van een beest!

En dan weten dat er (on)mensen bestaan die zo'n beesten bewust doodschieten. Dat moet toch zijn omdat ze stikjaloers zijn op zijn schoonheid?


1 opmerking:

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.