12 januari 2024

Klus of kloswerk?

Onze langste zetel had een verschrikkelijk diepe zonk. Intiem onderzoek wees uit dat er 4 stalen veren gebroken waren. Niet losgekomen maar echt doormidden. Een eerste herstelling met 4 planken zag er heel degelijk uit maar erop gaan zitten, bleek toch niet comfortabel wegens té hard. Even met de handen in het haar gezeten..... en ik kwam op het idee om bamboestokken op maat te zagen en deze als veervervangers te gebruiken (stokken genoeg momenteel want zowel in de eigen als in moeders tuin heb ik de afgelopen maanden enkele bamboestronken wegens woekergedrag uitgegraven).

De eerste zittesten krijgen een positief rapport. Het mocht wat zachter zijn maar het gaat. Of deze eco-herstelling lang standhoudt, zal blijken. Wie niet probeert, kan niet slagen.

De eigenzinnige eco-herstelling

Bamboe aan het uitgraven (september 23)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.