11 februari 2005

Naaikie.

Ze is 22 jaar en kleuterleidster. Ze speelt fluit en eet ook graag pruimen. Om een lief te vinden gaat ze met vt4 naar Mexico waar 7 bronstige jonge mannen en 7 nog hetere lesbo's op haar wachten. In de finale kiest ze voor een man ofwel voor een vrouw. Haar naam is Niki (en haar hond pukkie?) maar om haar hobby te onderstrepen wil ze ni uitspreken als naai. Als amateur-observateur van menselijk gedrag moet ik deze format volgen. Wat leverde de eerste aflevering van gisteravond aan wetenschappelijke waarnemingen op?

1. Waarom in Mexico gaan zoeken wat hier in Vlaanderen in veelvoud en in veel mooiere uitgaves rondloopt?
2. Lesbiennes kruipen de eerste avond al bijeen in bed. Ze "slapen niet graag alleen". Als ze op tv mogen komen, epileren ze zich wel.
3. Naaistertje mag gezien worden maar ze doet er goed aan haar ambetante nasale uitspraak tot het minimum te beperken.
4. Alle hengsten werden "tof" bevonden maar wie zaagt over zijn oud lief moet zijn koffers pakken. In dit geval... voor de jongen een ware opluchting (zie 1).
5. Idem dito voor de gestoofde pruimpjes. Als je een foto van je liefke meebrengt, wil naaistertje geen verdriet in het bestaande koppeltje brengen: adieu dus!
6. Bij de individuele gesprekken waar ze de kandidaten meedeelt of ze (jammer genoeg) blijven of (oh gelukkig) vertrekken, blijkt de 22 jarige vantweewalletjesetende ook instant-psychologe te zijn. Wat een mensenkennis, wat een geëmmer.
7. Bij de mannen werd er door de productie wellicht een zekere selectie op voorkomen doorgevoerd, de lesbo's daarentegen, die lijken wel uit de kringwinkel te komen. Ik snap plots niet meer waarom veel mannen dromen van een triootje met twee lesbo's.

Tine van den Brande las ik in de Humo zou -moest ze bi zijn- eerder voor een vrouw kiezen als voor een man. Presentatrice van Niki zijnde, levert dat misschien wel een mooie finale op. Tine en Naaistertje samen in bed en al de andere figuranten de pot op! De cameraman en de geluidsman er natuurlijk ook bij en -waarom niet ?- nog een paar inca's en azteken. Je bent in Mexico of je bent er niet! Naaistertje zal het zeker niet erg vinden. Dan heeft ze heel veel te vertellen in haar kleuterklas. De tuttertjes zullen gegarandeerd uit de mondjes vallen.