26 februari 2005

de ark.

Volgens een enquête bij 1000 Vlamingen zouden de drie meest populaire politici van 't moment zijn:

1) Yves Leterme, wellicht door de media-aandacht voor de mooiste boerin van Vlaanderen;

2) Freya van den Bossche, ongetwijfeld te danken aan haar bevruchting door Tobi waardoor alle Duitse herderclubs op Freya gestemd hebben. Kan ook zijn dat de ondervraagden dachten voor een merk van fruitsap gekozen te hebben;

3) Jean-Luc Dehaene, ooit actief in de nationale politiek maar blijkbaar toch zonder medeweten van de geënquêteerden reeds lang geleden gestopt. Zijn blote bilspleet blijft een magnetisch sexappeal uitstralen.

Populair zijn, ... een bril om slim te gelijken helpt precies maar moet ge daar voor de rest ook nog iets voor kennen? Fato prudentia minor, het podium is wat het is... in een democratie hebben de mensen de leiders die ze verdienen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.