11 februari 2005

Britse humor.

Charles gaat dan toch trouwen met Camilla. Hij wil niet langer in het geniep polo spelen op Camilla's rug. Als iedereen toch weet dat we samen flikflooien, dan kunnen we even goed in het huwelijksbootje stappen, moeten ze gedacht hebben. Zelfs de verongelukte Diana wist van hun 'geheime relatie'. Als één van de redenen waarom hun huwelijk was mislukt, zei Diana "we waren altijd met drie!". En dat vindt niet iedereen even fijn.

Charles en Camilla kennen elkaar al heel lang. Hoe lang? Who cares? Wel is geweten dat de prins zou appreciëren dat zijn aanstaande bruid kan paard rijden (altijd handig als je wil polo spelen) en dat ze een bijzondere vorm van humor heeft. Die eigenschap deelt de prins met zijn geliefde blijkens hun geheime telefoontjes die breed werden uitgesmeerd in de Britse media. Het had een sketch uit 'The Young Ones' of 'Bottom' kunnen zijn maar het speelt zich wel degelijk af in koninklijke kringen. "Ik zou graag in je broekje leven" zei hij tegen Camilla. "Zou je dan als slipje willen terugkeren" repliceerde Camilla. Heel smaakvol - hij was waarschijnlijk toen niet aan het eten - antwoordde de zoon van de Britse Queen: "of als tampon"... volgt een hahahaha van Camilla.

Dat huwelijk gaat dus zeker vuurwerk geven. Als er gehinnik uit de slaapkamer klinkt, dan weten we dat het liefdesspel zich volop aan het voltrekken is. Juu Charles!