24 februari 2005

doggystyle.

"Story brengt zijn lezeressen elke week als eerste op de hoogte van het reilen en zeilen van koninklijke telgen, tv-vedetten, Hollywoodsterren en andere mensen in de kijker. Daarbij verklapt het natuurlijk de laatste nieuwtjes en de dingen die men "echt" wil weten." Deze omschrijving geeft Story over zichzelf. We zouden het niet beter kunnen formuleren want wat heeft het boekske nu weer verklapt over wat wij "echt" willen weten?

De rooie van K3 en Gert zijn uit elkaar! Bush heeft er meteen ons land voor verlaten opdat we dit droeve nieuws in alle sereniteit konden verwerken. Zelfs de paus is door de gebeurtenis zwaar aangeslagen en hervallen in zijn ziekte. Wat zouden we toch doen zonder Story? Want, eerlijk is eerlijk, wil je weten of je eigen vrouw een verhouding heeft? Koop dan Story. Wil je op de hoogte blijven van de menstruele cycli van onze vedetten? Koop dan Story. Wil je weten waarom de rooie van Gert gaan lopen is? Koop dan Story... alleen voor het echte verhaal moet je NIET bij Story zijn.

Want wat is er ten huize Studio 100 écht aan de hand? DIT is ongeveer 'the real story': het dertigjarige tienermeisje Karen was het meer dan beu dat Gert dag in dag uit maar aan één ding dacht, namelijk 'doggystyle'. "Ik heb er begrip voor dat hij zijn rol in "Gert en Samson" niet kan loslaten maar hij moet begrijpen dat dit voor mij erg vernederend is. En wanneer ik eens iets anders voorstel, heeft hij altijd wel een uitvlucht. Zo heb ik al jaren echte chrome handboeien in mijn nachtkastje liggen en die wil hij niet gebruiken. Hij heeft zogezegd een 'allergie voor metalen' en dan krijgt hij uitslag! Probeer met zo iemand maar eens samen te leven!"

Gert heeft zich nu in het Antwerps nachtleven gestort. Op zoek naar meisjes die aan zijn paal willen slingeren. Er wordt al gesuggereerd dat Gert de grote leegte die Dennis Black Magic heeft achtergelaten snel wil invullen met zijn studio 100. Ook speelt hij met het idee van de opening van een 'Hopsaland'. De entreevoorwaarde 'groter dan één meter' zou voor de attracties vervallen wegens niet realistisch. Karen ligt van zijn escapades niet wakker. Zij is al blij dat haar bekken langzaamaan kunnen herstellen. Toch is ze er niet helemaal gerust in. Haar nieuwe vriend is paardendresseur.

En zo zou ik ook een boekske kunnen volemmeren. Maar wie koopt dat eigenlijk?