19 februari 2005

eigenheid bewaren.

Ludo Sannen -de gewezen groene minister van leefmilieu die volledig conform zijn eigen programma Tessenderlo een nieuwe chloorfabriek door de strot heeft geduwd- ging met de laatste verkiezingen als "Limburgse Groene" op de Sp-A lijst staan. Officieel omdat men bij die partij 'zijn eigenheid kan bewaren', officieus omdat daar een parlementair zitje kon geritseld worden. Geruime tijd heeft Sannen een eigen website gehad. Zopas signaleerde men mij dat deze site een grondige opkuisbeurt had gehad.

Altijd interessant om dan eens gaan te piepen. Maar ik denk dat Andreas Pandy met zijn zwavelzuur bezig geweest is want er schiet van de site niks over. Sannen heeft hiermee blijkbaar ook zijn laatste groene blaadjes van het lijf geschud want voor informatie over de 'Limburgse groene' moet je voortaan bij de Sp-A zijn. Dat lezen we toch op zijn openingspagina. Kwestie van de eigenheid te onderstrepen?

De vraag stelt zich natuurlijk wel waarom er dan nog een eigen domeinnaam nodig is. Even raden... enkele weken voor de volgende verkiezingen even aan de baxter hangen om vervolgens de Limburgse Groenen terug springlevend te verklaren? ... www.ludosannen.be zal nooit tussen mijn 'favorieten' belanden.