24 juni 2005

niet schrikken!

Deze blog is niet gehackt. Maak je geen zorgen. Ik ben bezig geweest met wat andere Bloggersjablonen uit te testen en deze wat te 'customizen'. Ik was redelijk uitgekeken op het vorige sjabloon alhoewel het 'blauw met bollekes' door Bloggers erg weinig gebruikt werd. De meeste alternatieven die Blogger aanbiedt, vind ik evenwel lelijk tot érg lelijk behalve twee. Het huidige sjabloon is er één van en voldoet aan mijn vormvereisten. Vermits ik ook geen nerd ben of internetfetisjist ga ik het bij de huidige stand van mijn geklungel laten en de volgende maanden verder aan de slag met hetgeen nu op je scherm staat. Sowieso bedankt dat je toevallig passeert of dat je -tegen alle redelijkheid in- Muggenbeet blijft lezen. Je bent té goed voor deze wereld!

4 opmerkingen:

verca zei

Mja, het is altijd een beetje wennen. Vond de vorige heel rustgevend, deze is dan weer zomerfris, ook goed ;-)

Zeveraar zei

Een hele verbetering vind ik persoonlijk. (Een zwarte achtergrond vind ik maar niks.) 'T is trouwens de basis van mijn huidige lay-out, maar die moet er één dezer aan geloven. En ik hou wel van je slogan. ;)

[muggenbeet] zei

Bedoeling was inderdaad om af te geraken van een donkere achtergrond en witte letters. Toch vond ik het een mooi sjabloon. Had ook in de gaten dat één van mijn favorieten 'zeveraar' dezelfde basis gebruikt maar wou toch voldoende verschillen. Daarom wat aanpassingen gedaan via html. Krijg evenwel niet echt wat ik wil, daarvoor is mijn htmlkennis wat te beperkt. Vind het evenwel goed zo. Af en toe van ondergoed veranderen is ook nodig!

Anoniem zei

lekker crispy