10 juni 2005

belastingen.

Zonet heb ik eindelijk onze belastingsaangifte ingevuld. Ik doe het nog op de ouderwetse manier. Behalve voor de optimalisatie van de kapitaalaflossing van onze hypothecaire lening, daar gebruik ik een online programma van een verzekeringsmaatschappij voor.

Dit programma berekent ook hoeveel belastingen er zullen moeten betaald worden of -en dit is interessanter- hoeveel de staat je gaat terugbetalen. Wij vallen gelukkig onder de laatste categorie. Wat me wel een beetje wringt, is dat onze 'inkomsten van 2004' zonder interest geparkeerd staan bij de staat en dit tot eind juli 2006 wanneer de terugbetaling uitgevoerd wordt. Hoeveel zou de staat op die manier niet extra verdienen? Het is in wezen niks anders dan een verplichte renteloze lening aan de staat. Hopelijk doen ze er geen zotte dingen mee!

3 opmerkingen:

Filip van Laenen zei

Jaja, in Noorwegen krijg je teveel aan belastingen al in mei terugbetaald, met een intrest aangepast aan de markt. 't Is hier dan ook geen bananenkoninkrijk maar een oliekoninkrijk ;-)

Wealthy from the internet zei

Hallo,

Ambitie Begint Niks. ABN?

Wanneer u geen krediet of persoonlijke lening bij de ABN wenst een doorlopend krediet Dan zou het kunnen bij Rabobank of natuurlijk bij SNS Bank

Ik wil u graag inlichten over het beste krediet. Vraag de de beste lening of gewoon de goedkoopste lening

Dus, voor het beste krediet of lening kunt u gaan naar kredietverstrekkers.info

De beste lening van het land!

lening zei

Hi Blogger! Ik ben op zoek naar een lening Zou Afab echt zo goed zijn als iedereen beweert? Of kan ik beter zoiets als Geldshop proberen?

Groetjes Albert