6 juni 2005

mag ik je eens wat vragen?

Ik zou al mijn bezoekers eens wat willen vragen:

1. Ben je al alleen naar de tandarts geweest?
2. Ben je nog steeds tevreden van je laatst gekochte schoenen?
3. Staat je GSM wel eens uit?
4. Wat doe je als iemand je voorbijsteekt aan de kassa?
5. Vind je Bambi ontroerend?

Je antwoorden interesseren me eigenlijk niet maar ze kunnen jezelf wel voor een stuk verlossen van de vraag of je klaar bent "voor de eerste keer", voor zover dat nog nodig moest zijn. Hoezo? De bovenstaande vijf vragen maken gek genoeg deel uit van de 25 vragen van Jeugd en Seksualiteit vzw in hun online-test: "Is seks voor jou nog steeds een oerwoud? Of ken je reeds de gevaren? Doe hier de test! ".

Een meer relevante vraag lijkt me toch: als je sex wilt met je tandarts, doe je dan je nieuwe schoenen en je Bambi-tshirt aan en eis je dan een korting aan de kassa onder de bedreiging dat je zijn/haar partner een sms zal sturen met je GSM?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.