29 juni 2005

prijs voor de democratie.

- Blokwatch wint de Prijs voor de Democratie, die elk jaar wordt uitgereikt tijdens de Gentse Feesten, net niet. Ons onvolprezen internetinitiatief eindigt eervol derde. In haar rapport omschrijft de jury Blokwatch als “vandaag de belangrijkste informatiebron over de antidemocratische werking van uiterst-rechts, vooral nu een aantal kwaliteitskranten hun onderzoeksjournalistiek op dat domein hebben opgegeven.” Blokwatch, dat nog maar een half jaar bestaat, is bijzonder tevreden met deze symbolische erkenning en feliciteert de winnaar Georges Debunne en de tweede laureaat KifKif. -

Het hele artikel omtrent de Prijs voor de Democratie vind je op de Blokwatch-site.

Trouwe bezoekers hadden al door dat Muggenbeet ook meewerkt aan Blokwatch. Rigoureus en Thingsofhuh doen dat bvb. ook. Zelf maak ik deel uit van de groep achter "Vlaams Belahahang", zeg maar het satirische gedeelte van Blokwatch. Ieder zijn specialiteit :-)!

… en dan doet het deugd te vernemen dat het internetproject waaronder je mee je schouders zet bijzonder gewaardeerd wordt. Het spoort me zeker aan om die samenwerking verder te zetten.

Ik wil bij deze de initiatiefnemer van "laureaat" Blokwatch, Marc Spruyt, bijzonder feliciteren. En alle andere mensen die ik persoonlijk niet ken maar die achter de schermen ongetwijfeld hun best doen om van Blokwatch een prijswaardige site te maken.

Geen opmerkingen: