23 juni 2005

nieuwsflash (2) vanuit Wimbledon.

De muggenbeetredacteur in Wimbledon heeft opnieuw interessante onbenulligheden mee te delen:

1. Sharapova heeft haar kreunrecord scherper gesteld. Het Nieuwsblad bevestigt dat Maria's record thans 101,2 decibel bedraagt. De pijngrens is bereikt.

2. Jürgen Verstrepen heeft ook in de gaten dat Wimbledon gestart is. De tennis interesseert hem geen fluit, neen, bij Jürgen gaat het om de 'babes' die ten tonele verschijnen. Op zijn blog stelt hij dan ook dat het "tijd is om de mannen te laten opwarmen met beachbabes en wimbledonbabes". Belanger Verstrepen zou uiteraard geen goede politieker zijn als hij 'by the way' zich bij zoveel babes geen vraag zou stellen: "Kim en Justin staan er niet bij... hoe zou dat komen?". Een parlementaire vraag van hoog niveau!

3. Er is meer aan de hand dan liefde alleen tussen Kim en Brian Lynch. De 26-jarige nummer 8 van het Breese basketbalteam zou omwille van zijn 1,98 meter door Lei aangetrokken zijn om zijn dochter op een speelse manier te laten oefenen op 'hoge ballen'.

4. Voor wie zijn geld zelf drukt nog volgende afsluiter: voor 3.750 euro (ongeveer 150.000 frank) mag je in Wimbledon een lunch gebruiken samen met Mc Enroe of Boris Becker. Je krijgt er wel een kribbel en een fotosessie bij.

Geen opmerkingen: