7 juni 2005

Ratzinger goes Supernanny.

VTM gaat voor het tweede seizoen van "Supernanny" op zoek naar nieuwe gezinnen, die pedagogische hulp kunnen gebruiken bij de opvoeding van hun peuters, kleuters, schoolgaande kids en pubers.

"... Hebben jullie nood aan een leidraad om met een weerbarstige puber om te gaan? Hebben jullie het gevoel dat junior als een dictator in huis is ...? Willen jullie terug op een leuke manier kunnen omgaan met jullie oncontroleerbare kroost? Kortom, snakken jullie naar de dag dat de onhandelbare bengels terug engeltjes zijn? ... Stuur dan een recente foto en korte voorstelling van het hele gezin naar supernanny@vtm.be.

Volgens de verse paus Benedictus zijn "kinderen de vrucht van het huwelijk en weerspiegelen zij de liefde van God voor de mens". Zit daar geen leuke format in? Mijn voorstel aan VTM is dan ook om Ratzinger in een extra aflevering eens 'Supernanny' te laten spelen. Het mag van mij zelfs een kerkelijk gehuwd, hetero- en dus niet-anarchistisch gezin zijn. Een beloningssysteem met knikkers of lekstokken is oké zolang de lekstok maar uit de snoepdoos komt. Ook een hulplijn met de liefdevolle God is toegelaten.

Voorstel trailer: "Zal superpopy het er levend van afbrengen? En komen de kinderen er ongehavend uit?" ... Ik zou kijken, en gij?

1 opmerking:

datura zei

zolang de kinderen dan niet via ivf ter wereld zijn gekomen. En er zeker afgeweken wordt van het typische Door God Vastgelegde man-vrouw rollenpatroon. Zucht. Ze waren weer ge-wel-dig in Italië.