16 juni 2005

't Kuipke krijgt gezelschap.


BMX-competitie tijdens nieuwe Lotto-6daagse in Hasselt

Gisteren werd in Hasselt de eerste editie van de Lotto 6-daagse voorgesteld. Deze Lotto 6-daagse wordt de tweede Belgische zesdaagse, naast die van Vlaanderen-Gent. Behalve de traditionele wielerkoers wordt er tegelijkertijd een BMX-competitie georganiseerd.

De Lotto 6-daagse vindt plaats van 9 tot 14 februari 2006 in de Hasseltse Grenslandhallen. De organisatie van het evenement is in handen van Octagon cis in samenwerking met Sercu Global Consulting en Stad Hasselt.

In tegenstelling tot de organisatie in het Kuipke in Gent, wordt er in Hasselt geopteerd voor een mobiele piste van 200m. De demontabele piste, een kunststukje van de Nederlander Sjoerd Douma, is binnen drie dagen volledig klaar voor competitie. Er zal een tribune geplaatst worden met 3000 zitplaatsen en het middenplein zal natuurlijk ook niet ontbreken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.