27 juni 2005

"Ik ben niet klaargekomen!"

Als het een zoontje was, zou het 'Freddy' kunnen heten. Bij een dochtertje maakte 'Suzy' veel kans. Helaas strooiden erectie- en relatieproblemen roet in hun eten. Van wie zijn deze hongerige ogen? Welke Blogger kent zijn klassiekers?


6 opmerkingen:

  1. Kelly en Kenny uit Temptation Island. En wat heb ik nu gewonnen?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze prestatie is buitenaards Kristof! Iets meer dan één kwartier en vlam... Chips and Cookies zit er al op. Ook een fan? Wat heb je gewonnen? Alvast de waardering van de meest overbodige blogger, wellicht ook die van gans bloggend vlaanderen en wie weet zelfs van Kelly en Kenny zelf. Je ontvangt binnenkort je prijs per mail.... het mag dus moeilijker?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dju, te laat. Ik had die dekhengst nochtans ook met een oogopslag herkend. :-(

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Bedankt voor het cadeau!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. iK DACHT EIGENLIJK AAN fRANK GALLAN

    BeantwoordenVerwijderen
  6. De ogen komen in de buurt, de rest weet ik (gelukkig) niet.

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.