1 april 2005

Trash people.De Duitse kunstenaar HA Schult (ook wel eens de Duitse Christo genoemd) nam vanaf gisteren de Grote Markt van Brussel in met duizend gerecycleerde poppen. De openlucht-tentoonstelling "Trash people" deed eerder al Egypte, China en Rusland aan. De stad Brussel is alvast dolenthousiast over de expo. "Het zet mensen aan het denken over hoe onze manier van leven het milieu aantast."

De wankele toestand van het milieu staat hoog in de bezorgdheid van HA Schult, visionair, poëet en rebel. Overal ter wereld wordt zijn bijdrage tot de bewustwording van de milieuproblemen fundamenteel geacht. De expo loopt tot 4 april.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.