4 april 2005

Dina helpt boeren.

Nu Niki haar bezigheid heeft met haar nieuwe vriend de oren van zijn kop te zagen, start Dina Tersago met haar tweede reeks van 'boer zoekt vrouw'. De vrijgezel-boeren hebben zich gisteren op VTM voorgesteld. Er is variatie troef: een kiekenvetmester, de boer met de moto, een aardbeikweker, een misvoorganger... en allemaal zijn ze voor de vrouwtjes (tot spijt van de holebifederatie of wat had u gedacht?) wat dezer dagen al een afwijkende en gedurfde format is.

Moest u deze startaflevering gemist hebben of moest u staan te popelen om onze landbouwers nog beter te leren kennen dan kan je op de bijhorende website de deelnemers eens rustig bekijken. Daar geven ze ook te kennen wat voor hen de "ideale vrouw" zou zijn. Eentje uit de hoop denkt hierbij aan prinses Mathilde en dat voorspelt niet veel goeds. De boer uit Zwalm denkt eerder aan Julia Roberts omwille van haar grote mond (zijn fantasie slaat nu al op hol) en de boer uit Overboelaere ziet Natalia wel zitten maar is hiermee niet de enigste.

In de praktijk zullen ze het echter met veel minder moeten stellen. Terwijl ze vanaf de eerste aflevering stuk voor stuk Tersago in het hooi willen lokken, schrijft de format helaas voor dat ze moeten kiezen uit de 'vrouwtjes' die zich per brief of mail aangemeld hebben. Meestal zijn deze deernen nog geen miss België geweest maar hoogstens miss aardbei van Erps-Kwerps of miss druif uit één of ander gehucht met wat serres.

Nog een geluk voor VTM dat een boer doorgaans niet zo nauw kijkt -als ze kunnen wroeten en baren is 't al goed- of de meeste brieven mét foto werden stante pede als geweigerde zending per koe naar het postkantoor teruggebracht. Met wat beesten in de stal heeft iedere boer wel een alternatief. Maar omdat ook Dina er op staat dat ze het scenario volgen -en ze kan hiertoe heel wat kilo's in de weegschaal leggen- zullen de bestelde afleveringen waarschijnlijk ook dit jaar kunnen gedraaid worden. Tenzij presentatrice Dina alsnog met levensgenieter Wim uit Pepingen het hazepad kiest. Een gratis cliffhangertje ...

Even ernstig nu. Help deze boeren, daarom: moest er onder mijn bezoekers een vrouwtje zijn die de uiertrekkers-van-beroepswege een fatsoenlijke keuze kan bezorgen, aarzel dan niet. Schrijf je in per mail (boerzktvrouw@vtm.be) en als je gekozen wordt (meestal zit de mama er dan ook voor iets tussen!), wacht je misschien nog een mooie televisiecarrière. Bij het Rad van Fortuin of zo! Willen we afspreken dat je je in dat geval bij de allereerste ontmoeting met de bronstige boer -voor de grap- out als lesbiënne of als bisexuele ex-non? Gewoon om de reacties te zien van de boer en vooral van zijn mama?! Dat is dan afgesproken.


Boer zoekt vrouw: Dina is wederom het lekkerste beest.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.