28 april 2005

man aangerand.

Een rechtbank in de Noorse stad Bergen heeft woensdag een 23-jarige vrouw veroordeeld tot een gevangenisstraf van negen maanden en een boete van omgerekend bijna vijfduizend euro wegens het aanranden van een man.

De rechter achtte bewezen dat de vrouw vorig jaar tegen de wil van de man seks met hem heeft gehad. De vrouw ontkende aanvankelijk ieder contact met het 31-jarige slachtoffer, maar zei later dat de seks met wederzijdse instemming plaats had gevonden.

Volgens de man was hij in het appartement waar de vrouw en een vriend van de man samenwoonden op de bank in slaap gevallen, toen hij midden in de nacht wakker werd en de vrouw bezig was hem oraal te bevredigen.

De man stelt dat hij sinds het incident aan slapeloosheid lijdt en vrijwel geen zin meer in seks meer heeft. De advocaat van de vrouw zei dat er waarschijnlijk hoger beroep aan zal worden getekend tegen de veroordeling. (Belang van Limburg)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.