18 april 2005

temptation island.

Vandaag start de nieuwe reeks van Temptation Island. Er zou van alles gebeurd zijn maar er wordt daarvan niks getoond. Sta me toe dit onnozel te vinden. Maar omdat het bestuderen van menselijke relaties nu eenmaal mijn hobby is, zal ik toch geboeid kijken.

Eén van de voornaamste vragen die me nu al jaren in de ban houdt, is de volgende: hoe komt het dat bijna alle mannen die vreemd gegaan zijn uiteindelijk toch weer binnen mogen? Welke biologische, psychologische,... processen zorgen daarvoor? Ook interessant vind ik: van mannen beweert men dat één vrouw 'tegennatuurlijk' is, maar waarom beweert men dat ( één man) niet van de vrouwen? Uit welke feiten moet dit blijken? Zeker niet uit Temptation Island, wedden?!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.