11 april 2005

roos.

Door het pilgebruik van onze dames komen er oestrogenen in het leefmilieu waardoor vervolgens de kwaliteit van het sperma er op achteruit boert. Dat wisten we al.

De Morgen leerde me vandaag een volledig nieuw milieuschandaal kennen: "Roos werkt opwarming van de aarde in de hand". Blijkens een onderzoek dat in Science werd gepubliceerd zijn schilfertjes niet alleen een vervelend persoonlijk probleem maar ook een ernstige bedreiging voor het milieu!

Miljoenen tonnen roos circuleren rond de aarde, dempen het zonlicht, veroorzaken regen en werken de verspreiding van ziekten in de hand. Een zekere Dr. Ruprecht Jaenicke van de universiteit van Mainz, die vijftien jaar research naar het merkwaardige fenomeen verrichtte, beweert in het artikel dat het probleem “zeer ernstig genomen moet worden”.

Het effect op de opwarming van de aarde is nog niet helemaal duidelijk, wel is zeker dat de stofdeeltjes processen in gang zetten die een fundamentele invloed op het klimaat uitoefenen.
Ook de bijna epidemische toename van astma in de wereld zou het gevolg zijn van een teveel aan roos in de atmosfeer.

Of Kris Peeters of Bruno Tobback nu maatregelen gaan treffen is niet geweten. Worden anti-roos shampoos fiscaal aftrekbaar of komen ze in aanmerking voor milieusubsidies? Het zou logisch zijn. Moeten jongens of meisjes met 'veel pellekes' een lozingsvergunning aanvragen? Als het probleem echt "ernstig" is, is dat niet ondenkbaar. In Vlarem staat het alsnog niet ingeschreven... welke parlementair waagt zich eraan (op het gevaar af dat hij/zij zich onsterfelijk belachelijk maakt ook al zegt de wetenschap dat ...zie supra) ?

Flauw raadsel anno 2005: toppunt van vervuiling... een varkensboer met pellekes.
Flauwe mop anno 2005: "Wilt ge 't licht eens aandoen?" "Zevert eens niet, 't licht brandt toch maar uw pellekes hangen in de let".

Swarzkopf wrijft zich in de handen.

1 opmerking:

  1. Heb me steeds afgevraagd hoe een hoofd met pellekes, kaalgeschoren eruit zou zien...

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.