18 april 2005

een plaske waard.

Je weet dat ik een grote fan ben van Hundertwasser. Daarom: een foto van één van zijn mannentoiletten (Kawakawa, Nieuw-Zeeland). Wat vind je er van? ... In Vlaanderen is een scheve tegel not done. En een gebarste tegel moet er van de bouwheer onverbiddelijk uit. Hundertwasser evenwel heeft er zijn eigen stijl mee gecreëerd. Zijn afkeer voor 'de rechte lijn' komt hier wel erg goed tot uiting. Let ook op het 'glasraam' met de gerecycleerde flessen. Je moet het maar durven hé?

3 opmerkingen:

 1. Misschien een creatieve tip voor Antwerpen. Wedstrijdje 'toiletten ontwerpen' bij café of restaurant naar keuze. Prijs: de beste ontwerpen worden in het echt toegepast bij dat bepaald café of restaurant en de ontwerper krijgt een jaarabonnement op het eten of het drinken of allebei. Ik stel mij onmiddelijk kandidaat! Op mijn eigen ontworpen WC gaan zitten in mijn favoriete restaurant. Leuk toch :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Inmiddels heb ik weer nieuwe updates aangebracht op mijn weblog http://hundertwasser.web-log.nl

  Rogier van den Berg

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik volg je weblog van Hundertwasser op de voet Rogier. Fijn dat er nog mannen zijn als gij.

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.