18 april 2005

dat doet goed.

Bloggen doe je niet om schouderklopkes te krijgen of bestoeft te worden. Dit neemt niet weg dat het plezant is te ontdekken dat iemand je werk apprecieert. Zo zag ik dat thingsofhuh Muggenbeet heeft 'gelinkt' onder leuke logs. En die klassering staat me wel aan... meer dan 'lifeblogs' (lvb). Ik moet niet zeveren, zoiets doet goed! Bedankt daarvoor.

De blogs die ik zelf goed vind (inhoudelijk meer dan technisch) heb ik opgenomen bij Bloglines of Blogroll. Wel goed wetende dat er nog honderden blogs zijn die ik nooit bezocht en dus niet ken en misschien wel echte pareltjes zijn. Heb je een goeie tip? Laat het me weten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.