5 maart 2005

kribbelkrabbel.

Als je een krant hebt, heb je ongetwijfeld ook de paginagrote advertentie van de Vlaamse Regering gezien naar aanleiding van de zaak Remmery. Het doet ons deugd te kunnen lezen dat de Regering elke vorm van racisme en van discriminatie blijft bestrijden. Maar dit terzijde. Mij gaat het nu om de handtekeningen.

Er zijn er die beweren dat men aan de hand van het geschrift en de handtekening veel kan afleiden van iemands persoonlijkheid, karakter en intelligentie. Inge Vervotte zit duidelijk nog in een puberale fase. Zij is haar handtekening nog aan het ontwikkelen en je merkt dat ze haar draai in de Regering niet goed kan vinden.

Maar wat te denken van Dirk Van Mechelen? Dan kan je toch beter een kruisje zetten. Ongeletterdheid ten top gedreven. Kinderspel voor namaak. Te lui om te krullen of te gierig met zijn Chinese inkt? Of is zijn krabbel Arabisch voor 'ik zie jullie graag en ik zal er alles aan doen opdat de dader zo snel mogelijk gevat wordt en daarna geef ik een vat tenminste als je belooft op mij te zullen stemmen' ?

1 opmerking:

  1. Bwah, probeert wat kunstzinnig over te komen, eenvoud siert, vandaar...nepeenvoud...oftewel is hij een super-itellectualist... ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.