Vlaanderen kiest voor Dewinter.

Muggenbeet moet zijn mening over Flipke Dewinter dringend herzien. Met klemtoon heb ik steeds benadrukt dat de leider van het Belang fascistische trekken vertoont, niet vies is van racisme, asielzoekers en vreemdelingen systematisch stigmatiseert als een bende criminelen en bij momenten zijn heimwee naar de bezetter-met-gestrekte-arm laat doorschemeren.

Dit beeld klopt niet langer. Niet dat het moet worden gecorrigeerd maar het moet zeker worden aangevuld. Dewinter is er immers met opzienbarend gemak in geslaagd 2 prestigieuze prijzen in de wacht te slepen. Iets waar Muggenbeet nog nooit in geslaagd is. Proficiat Filip, ik heb je tot vandaag erg onderschat.

Uitslag Humo's pop poll de luxe:

1. De ergerlijkste politicus van het jaar: Filip Dewinter met 3550 stemmen
2. De ergerlijkste Belg: Filip Dewinter met 4484 stemmen
een ook zeer verdienstelijk
3. Lul van het jaar: Bush op één en gevolgd door Filip Dewinter met 1328 stemmen.

Vlaanderen houdt van zijn zonen. Dit uitstekend resultaat blijft uiteraard ook niet onbesproken op de persoonlijke website van onze briesende leeuw (link omdat je me anders niet gelooft). Daar wordt de dubbele overwinning als volgt becommentarieerd: WE ZIJN GOE BEZIG !!!

Reacties

liesbeth zei…
Ok, ik beken. Ik geloofde het niet ;)

Als half Vlaanderen jou de lul van het jaar vindt, dan moet je vooral niet nadenken of enige vorm van zelfkritiek toelaten, maar volharden in je boosheid?