4 maart 2005

wie soekt, die findt.

Met de werktitel 'The Farm' trok Evi Hanssen richting Zuid-Afrika voor een nieuw programma van de commerciële zender VTM. Evi die tot ieders verveling te pas en te onpas verkondigt dat ze geobsedeerd is door lange penissen deed daar de ontdekking van haar leven: de eikelslang. Het werd vrij snel duidelijk dat de liefde tussen Evi en de slang zodanig hecht was dat het programma thans als "de eikelslang" zal worden uitgezonden tenzij de VTM-directie de ultieme wens van Evi toch niet zal inwilligen. Evi die geen afscheid kon nemen van haar reptiel-speelgoedje heeft haar gladde geschubde speelkameraad illegaal langs de douane gesmokkeld. Hoe ze dat heeft klaargespeeld is evenwel een raadsel.

2 opmerkingen:

  1. Die laatste late post over Evi Hanssen heeft me zonet de slappe lach bezorgd. En dat na een zatte nacht met de Polskaya in onze stamkroeg...
    (copy email)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lol, mensen hun fantasie kan ver gaan...

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.