25 maart 2005

spektakel in Bahrein.

Eindelijk eens een automerk dat een einde wil stellen aan de oeverloze verveling van de GP-wedstrijden. Ferrari pakt uit met een nieuwe bolide, de zgn. F2005. Schumacher is er na de test erg tevreden over. Op drie april komt de eerste grote test op de GP van Bahrein. Ferrari hoopt de dramatische seizoensstart eindelijk een halt te kunnen toeroepen.

Gevraagd naar de pluspunten van de F2005 verklaarde Schumacher dat de nieuwe wagen standaard is uitgerust om té opdringerige 'pitspoezen' te kunnen blussen. "Maar ik denk niet dat ik er gebruik ga van maken", vervolledigde hij zijn oordeel. En die houten ladder op je dak, waarvoor dient die in godsnaam? "Wat een stomme vraag!", sneerde Michael, "hoe moet ik anders hoger in de rangschikking geraken?".


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.