30 maart 2005

mr. Limburgs Lawijt.

Blokwatch speurde even op de persoonlijke website van Belanger Bert Schoofs uit Beringen, gekend als 't Limburgs Lawijt, en zag dat hij niet gegeneerd is om een foto met miss België Tatiana Silva te misbruiken voor politieke doeleinden. Moest het kind weten dat het voor 't Belang was, zou ze zeker BWARK gezegd hebben maar wie denkt nu dat zo'n bolleboos een xenofobe parlementair is?

Muggenbeet bekeek de foto en schraapte er de bovenste photoshoplaag vanaf. Wat te voorschijn kwam, is een heel ander verhaal. Zo kunnen we 't ook Bertje! Kijk ook eens goed in de zak van de lieve travestiet: is dat niet de condoomlijn van Sandra Colen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.