15 maart 2005

veilig op school.

De leraars van het Koninklijk Atheneum Bruxelles 2 in Laken geven vandaag geen les. Ze staken omdat ze bang zijn van een groep gewelddadige leerlingen. De tachtig leerkrachten van de school voelen zich niet veilig meer tijdens de lessen. Sinds november zijn er een pak incidenten geweest, niet alleen met verbale, maar ook met fysieke agressie.

De nieuwe lerares godsdienst is het niet eens met de stakende collega's. Volgens haar moeten zij "de leuke kant van de pesterijen leren inzien". "Ik heb soms ook wel eens rode of blauwe plekken" zegt ze, "maar met wat uiercrème is dat vlug verholpen".

"ja stoute jongens, laat me nu maar los. Het heeft gebeld. Please!"

privécollectie directie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.