11 maart 2005

De één eruit, de andere erin.

Daniël Vanhamel mag zijn straf opnieuw thuis uitzitten. Met een elektronische enkelband, zodat zijn doen en laten gecontroleerd kan worden.
Vanhamel heeft indertijd, samen met Jozef Peeters, Anthony De Clerck ontvoerd. Anthony is het kind van een rijke industrieel. Elf jaar geleden kreeg Vanhamel daarvoor levenslang.

In Mechelen is jeugdschrijver Gie Laenen veroordeeld tot zes jaar cel, omdat hij twintig kinderen heeft misbruikt.
Laenen nodigde de jonge tieners bij hem thuis uit en beloofde hen een filmrol of een interview. De jongeren werden daarna verplicht zich uit te kleden, waarna Laenen seksuele handelingen met hen verrichtte.

Een persoonlijke bedenking hierbij: een rijk kind ontvoeren levert levenslang op, TWINTIG kinderen misbruiken slechts 6 jaar. Ik hoop dat mijnheer Laenen in de gevangenisdouche vaak zijn stuk zeep laat vallen,... als ge begrijpt wat ik bedoel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.