22 juli 2007

vlaanderen vakantieland

Nationale feestdag, de Tour, Tom Boonen in 't groen, rijpe pruimen in de tuin, allemaal goed en wel maar .... ondertussen boekte de extreemrechtse groepering Vlaams Belang in België een belangrijke stap vooruit richting onafhankelijk vlaanderen: reclameborden van pretpark Bellewaerde werden voorzien … van een affiche! Als de groepering er nu ook nog in lukt om Plopsaland te beplakken, staat een apart vlaanderen voor de deur! Die militanten zijn toch erg moedig, vindt u niet?

Tijdens de nabespreking van hun heldhaftige actie op de draaimolen van Bellewaerde, blikten de militanten uiteraard tevreden terug op de geleverde strijd. Toen iemand van de groepering ook nog de pluis van de draaimolen wist te bemachtigen én dus een gratis ritje mocht doen, kon de dag niet meer stuk.

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten

    Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.