6 juli 2007

amai mijn ogen!


Op vakantie geef ik mijn ogen altijd de kost. Dat had ik beter niet gedaan toen ik in Oostduinkerke op dit misbaksel stootte. De tuinaannemer of de verantwoordelijke van de gemeentelijke groendienst die dit in mekaar flanste, moet dringend ander werk zoeken. Veel erger dan dit, kan niet. Een hoop zand zou in dit duinengebied nog heel wat beter ogen dan dit smakeloos gedrocht. Rooien en de composthoop op!

2 opmerkingen:

  1. allé jong! Volgens mij heeft iemand hier onverbloemd de noord-zuid-scheiding willen aanklagen. De grijze plantjes geven mooi de scheiding aan tussen arm en rijk, noord en zuid. Het afvalputje staat dan weer symbool voor de dumpingpolitiek.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. allez gij, 't is toch PROPER ?! (grijns)

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.